Home

Deze hengels brengen u de toekomst van de strandvisserij vandaag.  Menig afstandsrecord is gesneuveld met deze hengels en dat met een uniek beetgevoel en registratie.De beste kwaliteit gemaakt om lang mee te gaan gestaafd met 5 jaar garantie op deze hengels. Neem gerust een kijkje in onderstaande cataloog :

Zziplex

Al  45 jaar zijn  deze hand gemaakte , in  England gefa- briceerde hengels  bekend om hun uitmuntende eigenschap- pen als castingwapen, maar als vishengel zijn ze van een aparte klasse.

Zoekt u een specifiek model, aarzel niet om ons te contacteren voor meer info.

Deze Italiaanse hengelbouwer heeft decennia ervaring en maakt de laatste jaren furore door kwaliteit , uitmuntende prestaties en schitterend design te combineren in het topsegment. Pure klasse.

TG's

Van lagers en reelonderdelen tot superolie en complete reels in het topsegment. Tony Gittins brengt zijn ervaring om topreels voor ieder mogelijk te maken.

Omoto Fishing uit Taiwan levert kwaliteitsmateriaal. Hun werpreels zijn recht uit te doos prima werp en visreels voor een zeer democratische prijs.

Er is een standaard reeks die prima voor het vissen voldoet en dan is er ook nog het topmodel met grote overbrenging, inox pinion gear, aluminium frame, versterkte spindle, etc.

Sakuma

Met Sakuma Night Crystal co-polymeer lijnen zijn vele casting records geworpen.

Het is dan ook een prima vislijn door zijn preciese en nauwkeurige diameter en trekkracht. De opvallende gele kleur maakt de lijn goed zichtbaar voor de gebruiker.

Erik Opdebeeck

Shop Owner


TOEKOMSTLAAN 151 - 2900 SCHOTEN

TEL : +32 (0) 497.434.850


e-mail  info@tacklespecialistantwerp.be